Tandbehandlinger

Tandbehandlinger

En tandprotetisk behandling er altid helt individuel. Godt nok ser mange mundhuler umiddelbart nogenlunde ens ud, men der er stor variation i anatomien, slimhinderne, tungefunktionen, motorikken, kæbeleddene, tandsættet, kosmetikken og patientens ønsker, erfaringer og forventninger.

Ofte er der flere forskellige tekniske løsninger, nogle kan bedre opfylde ønsker og behov end andre. Nogle løsninger er måske ikke altid mulige i det enkelte tilfælde, måske er der flere valgmuligheder, måske er der kun én god løsning, nogle gange findes der ikke en reel løsning på et funktionelt problem, eller måske er kun en vis forbedring mulig, på grund af forholdene i mundhulen.

Vi lægger vægt på, at give en god rådgivning i hvert enkelt tilfælde, baseret på vores lange erfaring, behandlingens prognose og patientens ønsker. Vi giver et troværdigt prisoverslag, også til kommunen hvis der er mulighed for tilskud. Vi samarbejder med tandlæger og andre, hvis der er behov for noget forbehandling af naturlige tænder eller fjernelse af tænder – evt. i forbindelse med indsættelse af nye tænder.

Ønsker du rådgivning om en evt. ny behandling, alternative løsninger, priser m.v. så giver vi gerne den bedste gratis rådgivning – ring blot og bestil en tid til konsultation – det koster kun et opkald til tlf. 97 15 13 45.

Kontakt

Bestil venligst tid til en uforpligtende snak, vurdering, prisoverslag eller til behandling,

telefon 97 15 13 45. (bedst kl. 9 til 11)

E-mail IKKE til tidsbestilling eller pris-overslag: tandteknik snabel-a groenne. eu

[Til forsiden]

 

Klinisk tandtekniker Jesper Grønne

Aut. nr. 778, CVR 10521106

StrøgCentret 35 Ikast

Kejlstrupvej 24 Silkeborg

Copyright © All Rights Reserved.